Alex van Hedel, duursporter

 

Mijn naam is Alex van Hedel, ik ben een duursporter die van nieuwe en extreme uitdagingen houd.

Door steeds maar weer extreme uitdagingen aan te gaan kan ik niet zonder de juiste uitrusting en verzorging van het lichaam en spieren. Zo heb ik vele middelen geprobeerd en getest. Voor snelle herstel van de spieren heb ik vele middeltjes gebruikt. Smeren en smeren, maar uiteindelijk had ik alleen maar rode benen en nog altijd vermoeide spieren. Na lange en/of zware training sessies duurde het herstel ook langer dan noodzakelijk, tenminste dat weet ik nu! Ik heb via AltijdSporten.nl de tip gekregen om een ander product te proberen.

Dat heb ik geweten tijdens mijn trip naar Nepal. Vanuit Basecamp Mount Everest heb ik daar de hoogste marathon van de wereld gelopen. Dit zou zwaarder geweest zijn als ik de sportbalsem van FIT niet gehad zou hebben. Geen rode huid meer, preventief te gebruiken tegen vermoeide spieren en een sneller herstel nadien. Eindelijk een product dat ook écht helpt! Juist een product wat ook nog eens helpt voor snel herstel bij sport blessures. Dit voor mij nieuwe echt werkende wondermiddel heet dus ‘F.I.T.’ Deze balsem masseert lekker weg, geen rode benen meer en warempel mijn spieren herstellen echt! Mijn vrienden hadden blessures zoals hielspoor en pees ontstekingen rond de knie en liezen. Ze wilde dit product ook proberen en na enkele dagen liepen ze weer als een veertje! Gewoon top. Hoewel wondermiddeltjes niet bestaan twijfel ik toch daar mijn ervaring nu wel als een wonder wordt ervaren. Vele sportfysio praktijken kenden dit product al en maakte hen juist zo succesvol. Nu eindelijk kunnen we als echt gepassioneerde sporters dit product zelf gaan gebruiken.

O, ja bij verkoudheid kun je een theelepelje van deze sportbalsem in heet water ook gebruiken om te stomen, gewoon ouderwets met een handdoek erboven. Je zult weer opnieuw fris kunnen ademen en dus genieten.

Wil je meer weten over mijn avonturen kijk dan gerust op mijn sportblog nl. http://mounteverestrunneralex.com