Een sportmassage is geschikt voor iedereen die een sport beoefent, op welk niveau dan ook. Een sportmassage is een stevige massage gericht op de spieren, met als doel de doorbloeding van de spieren te bevorderen waardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd.

Heb je regelmatig last van stijve of vermoeide spieren, kramp, vochtvorming en verhoogde spierspanning? Dan biedt een sportmassage uitkomst! Een sportmassage verbetert de conditie van de spieren en de kans op blessures neemt af.

Een sportmassage met F.I.T. Professional Care raden wij ook aan als voorbereiding op een intensief lichamelijke inspanning. Een sportmassage helpt namelijk de belastbaarheid van de spieren te verhogen, waardoor je beter kunt trainen en betere prestaties kunt leveren.

Is er sprake van spierklachten? Dan adviseren wij om het aangedane gebied allereerst te behandelen met F.I.T. Sportbalsem en vervolgens door te zetten met F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie.

F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie is afgestemd op de professionele gebruiker, zoals sport- masseur/verzorgers, fysiotherapeuten en medische specialisten. Het product kenmerkt zich door een hoogwaardige samenstelling, effectiviteit en dermatologisch verantwoorde ingrediënten. De F.I.T. Professional Care massage oliën masseren goed door, zijn pH neutraal, vrij van conserveringsmiddelen en zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Een sportmassage met F.I.T. Professional Care heeft veel positieve effecten, waaronder:
– Bevordering van de doorbloeding;
– Verhoging weerstand (door de aanmaak van witte bloedlichaampjes);
– Verbetering van de spierfunctie (door bevordering van de doorbloeding);
– Een positieve invloed op het welbevinden (zoals kracht, stemming, ademhaling, slaapbevordering, etc.)

Wil je meer informatie over onze producten? Klik hier.