Vanaf 11 mei is de praktijk van Egon in Someren weer geopend. Het corona virus in ons land hebben we nu dusdanig onder controle dat de maatregelen zijn versoepeld en de contactberoepen (met verschillende richtlijnen) weer mogen worden uitgeoefend. Misschien roept dit toch vragen bij je op, of wil je er gewoon zeker van zijn dat je veilig naar de Massagepraktijk kan gaan. Egon legt je daarom graag uit welke maatregelen hij heeft genomen in zijn praktijk, waardoor jij met een gerust hart de massagetafel kan betreden.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Egon en heb mijn eigen massage praktijk waarin ik mensen van hun klachten af help door ze een behandeling op maat te bieden of help met afslanken door bijvoorbeeld contrast cryolipolise of coaching op gebied van keto-lifestile.

Is het nu veilig om je te laten masseren?
Ja, wanneer je als masseur en client je aan de RIVM richtlijnen houdt is het wat mij betreft veilig om je te laten masseren.

Welke maatregelen heb je genomen in de praktijk?
Eigenlijk niet zo heel veel anders. Er staat nu een desinfectie middel bij de ingang en ik ontsmet vaker dingen zoals deurklinken, maar verder werkte ik al hygiënisch en werden handdoeken en dergelijke na iedere klant vervangen. Ik plan nu ook iets meer tijd tussen 2 afspraken in om te ventileren en te desinfecteren.

🏥 Praktijk impressie

Een kleine tour door mijn trots. 🤩🚪 Entree/wachtruimte👩‍🏫 Workshop ruimte🧖‍♀️ Salon Carin❄️ TC Clinics🧂 Magnesium ruimte💆 Massage ruimte ..Permsal, Bolero Limonade Winkel Anthuriumkwekerij Wijnen Fit Sportbalsem Dermo28 Laviesage nutricosmetics Solutions Cosmeceuticals NL BackBalance Nederland Stichting Atlas Massage Groep Kris-T

Posted by Delphinum – Massage on Thursday, June 11, 2020

 

Hoe ga je te werk als masseur? Heeft het corona virus je nieuwe inzichten gegeven?
Ik werk over het algemeen nog steeds zoals ik voor corona ook deed. Echter door de verplichte sluiting ben ik wel gaan nadenken hoe ik dit een eventuele volgende keer gedeeltelijk zou kunnen opvangen, denk aan een webshop of online diensten.

Welke klachten kom je nu vaak tegen? Hoe dragen de F.I.T. producten bij aan je massagebehandelingen?
Ik krijg veel mensen met nek- en schouderklachten, voornamelijk veroorzaakt door het thuis werken.
Wanneer je aan de keukentafel moet werken is dit toch niet de meest geschikte verhouding wat betreft tafel en stoel hoogte. Hierdoor neem je een verkeerde houding aan. Dit soort klachten behandel ik vaak op een massagestoel en gebruik naast de F.I.T. olie ook de F.I.T. balsem; deze zorgt ervoor dat de spieren lekker warm worden en kunnen ontspannen. De meeste (lees iedereen) ervaren direct al een positief resultaat.

Waar ben je in gespecialiseerd? En wat is jouw favoriete massage om te geven?
Mijn specialisme ligt voornamelijk bij nek- en rugklachten. Ik merk dat de oorzaak van deze klacht vaak in de heup, knie of zelfs enkel zone zit. De leukste massage om te geven is toch wel de bindweefselmassage. Voelt vaak ook als een work-out omdat het een vrij intensieve behandeling is voor mij als masseur. De grepen hiervoor gaan aan één stuk door.

Wat is jouw dagelijkse streven als masseur?
Mijn doel is om bij iedere klant de oorzaak van het probleem aan te pakken om zo tot een langdurige resultaat te komen. Hiervoor gebruik ik voornamelijk technieken die het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Wat is kenmerkend voor jouw massage stijl?
Ik heb gehoord dat ik best stevige massages geef. Ik heb redelijk wat kracht in mijn handen. Gelukkig heb ik er nog geen klachten over gehad.

Als (jarenlange) ambassadeur van F.I.T. Sportbalsem, wat is jouw ervaring met onze producten?
De olie is voor mij ideaal qua dikte, ik vind hem niet te dun zodat die halverwege al tussen je vingers weg druipt. En hoewel hij makkelijk uitsmeert is die niet vet! De balsem is helemaal goed, ik gebruik hem bijna bij alle klacht gerelateerde behandelingen als afsluiter. Ook verkoop ik de 100ml tubes in mijn praktijk, maar eigenlijk verkoopt het product zichzelf.

Zou je andere masseurs de producten van F.I.T. Sportbalsem aanraden? Zo ja, waarom?
Ja, absoluut! Allereerst al de verpakking. De grote flessen met pomp werken handig op een tafel of trolley, de kleine fles kun je heel handig op je behandeltafel zetten zonder dat je bang bent dat de olie over de vloer gaat.  Daarnaast vind ik het heel erg prettig dat die voor 99,9% uit natuurlijke grondstoffen bestaat en geurloos is.

Over de balsem hoef ik het niet te hebben want dat was voor mij 1x proberen en ik was enthousiast!

 

Ben jij overtuigd en ben jij er klaar voor om je weer goed te voelen?! Maak dan vandaag nog een afspraak bij Egon van Delphinum: https://delphinum.nl/

 

Is jouw massage praktijk onlangs ook weer geopend en wil je hier graag bekendheid aan geven bij onze volgers? Laat het ons weten via [email protected] en wij nemen contact met je op.