De dagen worden weer donkerder en kouder en dat heeft veel effect op je spieren. Graag wil je de winter fit en gezond door komen, zeker in tijden van corona. Dat betekent dat je extra goed moet zorgen voor je spieren. Een goede weerstand is belangrijker dan ooit en spieren spelen hierin een belangrijke rol.

Als het lichaam kou vat leidt dit er toe dat de spieren verkrampen, als gevolg van verstijving. In de winter neemt door kou de doorbloeding in de spieren af en kan het bloed gaan stollen rond de aderen van de spieren met als gevolg dat ze ‘vast gaan zitten’.

Met F.I.T. Sportbalsem kom je fit de winter door!
F.I.T. stimuleert de doorbloeding en voorkomt onaangename ervaringen zoals spierpijn, stramme spieren en kramp. Bovendien geven FIT gebruikers aan dat de balsem bij kou warmte afgeeft, hetgeen ondersteunend werkt vóór aanvang van een training of sportinspanning.

F.I.T. is een uniek product met een effectieve werking ter voorkoming (en herstel) van (sport)blessures, maar werkt ook zeer krachtig bij spierherstel na een intensieve inspanning.

Zorg goed voor jezelf en je spieren

Beweging is super belangrijk. Laat het gure, koude weer je niet weerhouden van je buiten activiteiten zoals fietsen, hardlopen of wandelen. Zorg ervoor dat je dagelijks (even) beweegt!

Wil je meer weten over onze producten en gebruikerservaringen? Klik hier voor onze shop of ga na naar: https://www.fitsportbalsem.com/gebruikerservaringen/