FIT ambassadrices Floor Kengen en Nicole Leinders deden vorige maand mee aan de Roparun 2019. Floor (loopcoach en Mindful Run instructeur) heeft een blog geschreven over haar deelname aan de Roparun.

”Met Pinksteren deed ik voor de 3e keer mee als loper aan de Roparun, in Roparun team 290. Met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker in terminale fase. Want: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven (het motto van Roparun).

Met in totaal meer dan 350 teams (!)  hebben we van Parijs naar Rotterdam gelopen. Op zaterdag middag om 14:00 uur klonk voor ons het startschot in Parijs. Pinkstermaandag om 15:30 uur kwamen we aan op de Coolsingel in Rotterdam.


(Links Nicole – Rechts Floor bij de finish)

Blij verrast met de vele donaties die wij kregen, in geld maar zeker ook in producten en diensten. De Roparun is een evenement in estafette vorm, wat betekent dat je dag en nacht doorgaat, je bent dus 44 uur in actie! Er komt dan ook een moment dat de vermoeidheid toeslaat. Niet alleen bij de lopers en de fietsers die lichamelijk een inspanning en prestatie leveren, maar ook bij de verzorgers en de chauffeurs. De gedachte aan de mensen die je verloren hebt aan kanker en de mensen die er nog tegen vechten houden je op de been.


(Floor in Frankrijk, langs de weg snel even bedje opstellen en benen losmaken)

Bij het Daniel den Hoed ziekenhuis in Rotterdam staan díe mensen buiten en onthalen je als een ware held binnen, bedanken je dat je voor hún gelopen hebt. Een simpel handgebaar maar met zóveel warmte en dankbaarheid! Daar doen we het voor!

Hartelijk dank aan iedereen die ons gesteund heeft in welke vorm dan ook. Vooral F.I.T Sportbalsem die we het hele weekend bij de hand hebben gehad! We waren blij verrast met de producten van F.I.T. Sportbalsem die we ook dit jaar weer kregen zodat we in de rustblokken gemasseerd konden worden. Dankzij F.I.T. Sportbalsem bleven we ook letterlijk FIT! Mede hierdoor zijn we haast sprankelend over de finish gekomen. ”

Klik hier voor meer informatie over het team van Floor en Nicole. Doneren kan nog steeds, want volgend jaar doen deze HELDINNEN wéér mee aan de Roparun!
(Donaties kunnen overgemaakt worden op het volgende IBAN-rekeningnummer: NL63RABO0327167408 t.n.v. Roparun team 290)