Ze was nog maar 6 jaar toen ze begon met hardlopen en zwemmen. 6 jaar later deed ze al voor het eerst mee aan een triathlon. Wij hebben het natuurlijk over de super fanatieke Sterre Hendrickx. Ze schittert niet alleen in haar hardloopoutfit (gesponsord door FIT), maar ook in haar badpak of op de fiets behaald ze bizarre prestaties, keer na keer! Sterre beoefent niet 1, niet 2, maar 3 sporten op TOPniveau! Daarom is zij een echte FIT topper. Lees het volledige interview met Sterre hieronder.

Wat vindt je zo mooi aan deze sport(en)? En wat heb je al bereikt?
Ik vind mooi aan deze sport dat ik de 3 sporten kan beoefenen en daarom een complete sporter ben. Ik ben in de top 10 geëindigd tijdens een Belgisch kampioenschap, ik ben Vlaams kampioen zwemlopen geworden én ik stond op vele podiums bij verschillende triathlons.

Welke bijzondere, sportieve prestatie heb je onlangs geleverd?
Tijdens mijn stage vorig jaar een paar cols opgereden, zoals de Mont Ventoux en Col du Galibier. Wat een geweldige ervaringen waren dit!

Hoe lang heb je hier naar toe gewerkt?
Ik heb een jaar toegewerkt naar de verschillende podiumplaatsen die ik heb behaald.

Wat maakt jouw sportieve prestatie (volgens jou) zo bijzonder?
Dat ik de drie sporten kan combineren. Bovendien zijn mijn sportieve prestaties ieder jaar weer een uitdaging omdat ik het ene jaar eerstejaars ben in mijn categorie en het andere jaar bij de ‘oudste’ van mijn categorie hoor.

Hoe vaak train je? Hoe ziet je gemiddelde sportweek eruit?
Ik train gemiddeld 12 uur per week en ik heb 1 rustdag. Elke dag beoefen ik een andere sport en soms twee sporten op één dag. Dit altijd onder begeleiding van mijn coach John (3sportscoaching).

Wat is jouw dagelijkse streven als sporter?
Mijn dagelijks streven is om beter te worden en ik droom van de Olympische Spelen.

Hoe houd jij jezelf FIT?
Ik houd me elke dag FIT met de topproducten van F.I.T. International, zoals de F.I.T. Professional Care massageolie en F.I.T. Sportbalsem. Ik gebruik de producten na een zware training om het herstel te bevorderen.

Wanneer kwam je voor het eerst in aanmerking met F.I.T. Sportbalsem?
Ik kwam ongeveer 2 jaar geleden in contact met F.I.T. Sportbalsem door een reclame uiting en ben het product toen zelf gaan uitproberen.

Heb je tips voor andere sporters met vergelijkbare doelen?
Blijf gemotiveerd. Geniet van wat je doet en luister naar je lichaam.

Zou je andere sporters het product F.I.T. Sportbalsem aanraden? Zo ja, waarom?
Ik zou het product zeker aanraden! Mijn teamgenoten gebruiken het product ook al en zijn óók super tevreden. Het is een top product en hoop er nog lang van te kunnen genieten want ik heb mijn product gevonden om blessure vrij te kunnen blijven groeien in mijn sport.