Na maandenlang verlangen was het vorige week ein-de-lijk zo ver: de sportscholen mogen weer open! Heb jij lange tijd stil gezeten en ben je nu weer vol gas aan het trainen? Dan is de kans groot dat je al een aantal dagen met spierpijn kampt. Met F.I.T. Sportbalsem is spierpijn voor eeuwig verleden tijd!

Spierpijn betekent vaak dat de work-out effect heeft gehad en dat je dus spiermassa aan het opbouwen bent. Spierpijn wordt veroorzaakt door kleine (nuttige) scheurtjes. Spierpijn kan erg vervelend zijn, zeker als het je belemmert in je dagelijkse leven en bewegingen. Gelukkig kan je zelf heel veel doen om spierpijn tegen te gaan of te verzachten.

Voorkomen is beter dan genezen
Preventief F.I.T. Sportbalsem toepassen kan er voor zorgen dat je helemaal geen last krijgt van spierpijn. Bovendien vermindert F.I.T. Sportbalsem de kans op (sport)blessures.

Fast Injury Treatment
Smeer F.I.T. Sportbalsem in op de pijnlijke plekken. F.I.T. is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote aantrekkingskracht tot de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken diverse gradaties van pijn. Deze twee eigenschappen van verhoogde doorbloeding en afbraak van afvalstoffen, geven snel na het opbrengen van F.I.T. Sportbalsem op het aangedane gebied al een verlichtend gevoel.

´Restklachten´ van het corona virus
Heb je last van restklachten van het corona virus? Uit de praktijk horen we dat spierpijn een veelgenoemde ´rest´klacht van corona virus is. Veel mensen hebben baat bij F.I.T. Sportbalsem, met name de F.I.T. Personal Applicator die overal mee naar toe gaat en snel en eenvoudig gebruikt kan worden zonder de handen te moeten wassen.

Wil je meer informatie over onze producten? Klik hier.