Hieronder lees je het verhaal van Floor Kengen die al drie jaar voor F.I.T. Sportbalsem ambassadeur is.

 

Floor Kengen is 48 jaar en woont in Limburg.

Via een oproep op Facebook heeft Floor zich aangemeld en uit de vele aanmeldingen is Floor gekozen tot ambassadeur.

Floor werkt overdag als loopbaanadviseur en begeleid mensen naar een (andere) baan. In haar werk, krijgt ze vaker te maken met mensen die een burnout hebben of niet lekker in hun vel zitten. “Bewegen, wandelen of hardlopen zorgen er voor dat je je weer beter voelt”, vertelt Floor. ” Voor mij was dit de motivatie om te starten met mijn eigen bedrijf Loop met Floor en verzorg ik Mindful Run trainingen in Beek-Sittard. De nadruk ligt op het (weer) plezier krijgen in bewegen.”

“Mijn slogan is: Wil je je weer fit gaan voelen, kom dan in beweging; ga er op uit, alleen of met iemand anders; Loop met Floor. Hier zit ook de connectie met FIT Sportbalsem. De sportbalsem heb ik altijd mee tijdens de loopsessies. Als iemand last krijgt tijdens of na de training dan haal ik altijd de “tover tube” uit mijn tas. De balsem werkt heel goed zowel preventief als wanneer je een blessure hebt om deze sneller te herstellen”. Bij de kou houdt het je lekker warm, in de zomer houdt het je lekker fris.

Ik ben zelf een fervent gebruiker van FIT Sportbalsem. Ik verkoop deze niet zelf maar ik laat de mensen kennis maken met FIT; bij afronding van een training geef ik een mini-tube als cadeautje mee om uit te proberen. Wanneer mensen graag een tube willen kopen dan verwijs ik ze naar de website van FIT of naar de hardloopwinkels in de buurt die de balsem verkopen”.

Het lopen is een rode draad door Floor’s leven. In mei gaat Floor samen met het Rabo-ZuidleaseRoparun team deelnemen aan de Roparun. in een weekend hardlopend van Parijs naar Rotterdam. Het team bestaat uit lopers, fietsers, chauffeurs, navigators en mensen die in de kook- en verzorgingsploeg zitten. Iedereen draagt op zijn/haar manier een steentje bij om het doel samen te bereiken: zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Natuurlijk gaat de FIT sportbalsem mee. Het worden mooie Pinksterdagen voor Floor. Succes Floor en hopelijk dat iedereen blessurevrij de eindstreep haalt. Het team is te volgen op facebook: Rabo-ZuidleaseRoparun.

Floor: www.loopmetfloor.nl www.mindfulrun.nl/beek-sittard