Als sportmasseur krijg ik regelmatig proeftubes opgestuurd van bedrijven die willen dat ik hun product ga gebruiken. Ik ben hier altijd enorm kritisch in en gebruik niks zonder dat ik er voor 100% achter sta. Ik kwam in contact met fit in de periode dat ik nog aan triathlons deed. Had al een tijdje een tubetje liggen dat ik een keer gebruikt heb nadat ik spierpijn in mijn bovenbenen had doordat ik voor het eerst weer had staan squatten. Na een uur was de spierpijn grotendeels verdwenen, zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Toen de spierpijn na een aantal uren weer terug kwam realiseerde ik mij dat dit waarschijnlijk door fit kwam. Ik heb het daarna vaker getest na trainingen en het beviel me enorm. Ik heb het daarna laten testen door de diverste (top)sporters en die waren zonder uitzondering enorm enthousiast. 1 wielrenner nam elk jaar 3 tubes mee als hij de toer de France ging fietsen en bijna elke schaatser die bij me komt gebruikt het na zware inspanningen. Het is wat mij betreft het enige product dat actief meewerkt aan je herstel en ik gebruik het al jaren na een massage om de klant nog een lekker gevoel te geven.