Mariëlle de Mol, Nederlands Kampioen dames motorcross en sportmasseur.

Ze heeft zich dit jaar bewezen in het Nederlands Kampioenschap voor dames motorcross en werd verdienstelijk tweede op het Europees Kampioenschap. Ze draait al jaren mee in de motorcross wereld.

Tijdens de Massage Vakbeurs kwam ik in aanraking met het product F.I.T. sportbalsem. Ik heb allerlei producten geprobeerd bij kneuzingen, pijntjes en klachten. Bij het motorcrossen zit een val nu eenmaal in een klein hoekje. Na het getest te hebben, was ik er zeer over te spreken. Het verlicht de pijn en versnelt het geneesproces.

Na het masseren in mijn praktijk smeer ik F.I.T sportbalsem vaak op zodat de mensen weer met een goed of beter gevoel naar huis gaan. Inmiddels verkoop ik het product aan sporters en andere mensen met klachten. Ze zijn allen zeer tevreden over F.I.T. sportbalsem en volgens mijn klanten werkt het beter als andere vergelijkbare producten.