Massage Complementair Vakbeurs 2020
Het is alweer de 10e editie van de Massage Complementair Vakbeurs, die plaatsvindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart bij Expo Hoevelaken. Op de beurs zijn interessante trainingen, workshops, demonstraties en noviteiten op massage gebied die jij als masseur absoluut niet mag missen! Wij kijken ernaar uit om alle masseurs te zien op dit mooie evenement en wij hebben weer tal van mooie aanbiedingen.

Korting op entreeticket(s)

Wij vinden het belangrijk dat ALLE MASSEURS de beurs bezoeken en daarom krijgen jullie van ons een kortingscode voor je entreeticket. Klik hier om direct jouw entreekaart(en) te bestellen bij www.sooner.nl. Vul bij ‘promotiecode opgeven’ in: FIT Hiermee krijg je €5,- korting op jouw entreeticket en betaal je slechts €7,- entree. Omdat de beurs 10 jaar bestaat, geeft Sooner iedere 10e besteller zijn of haar bestelde beursticket of lezing/workshop cadeau (middels restitutie).

Winactie Starter Set F.I.T. producten

F.I.T. heeft natuurlijk ook weer een leuke winactie bedacht voor de bezoekers aan onze stand op de Massage Complementair Vakbeurs 2020. Als je de beurs bezoekt doe je je visitekaartje (of een briefje met daarop je NAW gegevens) in de WINbus op de FIT stand. De hoofdprijs: 1 Starter Set (12 tubes F.I.T. 100ml, 1x 500ml balsem en 1x 500ml olie en mini tubes t.w.v. € 180,00) maar ook de 2e t/m 5e prijs zijn super! Kom maar kijken op de beurs! (2e t/m 5e prijs vertellen we pas op de beurs!)

Excellent Health Products ook aanwezig!

Op de beurs van 2019 hebben veel masseurs al kennis kunnen maken met Excellent Health Products, die op de stand veel masseurs ook al informeerde over de VitaCura magnesium producten. FIT International werkt nauw samen met Excellent Health Products en op deze beurs zullen de producten ook breeduit beschikbaar zijn. Bovendien wordt er door Excellent Health ook een door NGS geaccrediteerde lezing georganiseerd, met als primair doel om de deelnemers te leren wat magnesium doet en wat een tekort hiervan voor de gezondheid betekend. Ook wordt er geleerd wat hieraan te doen is en hoe we de opgedane kennis kunnen toepassen in de praktijk en op de clientèle kan worden overgedragen. Weer een extra reden om onze stand te bezoeken!

Lezing: ‘Magnesium van levensbelang’

Vanwege grote belangstelling voor de lezing over magnesium en het feit dat velen van jullie enkel op vrijdag een beursbezoekdag kunnen inplannen, bieden wij ook op vrijdag de lezing magnesium aan. Op vrijdag wordt de verkorte versie van de lezing op zaterdag gegeven. Hiermee bieden wij graag iedereen de mogelijkheid om kennis op het gebied van magnesium te vergroten. De lezing op vrijdag wordt gegeven door Gert de Visser (VitaCura) en op zaterdag door Dr. Richard Danel (Excellent Health). Let op, de workshop op zaterdag levert 2 accreditatie punten op en de workshop op vrijdag niet. Onderstaand alle informatie over de workshops.

vrijdag 13 maart

Tijd: 13:45 – 14:35 uur
Locatie: stand 33
Docent: Gert de Visser
Opleider: VitaCura® magnesium
Klik hier om direct tickets te bestellen.

  • Wat is magnesium en wat doet het?
  • Hoe ontstaat magnesium tekort?
  • Calcium & Magnesium: hoe zit het ook al weer?
  • Magnesium: onmisbaar voor de werking van spieren.
  • Moe meet je magnesium in het lichaam?
  • Magnesium tekort aanvullen: Oraal of transdermaal?
  • Werking transdermale toepassing.
  • Toepassingen voor de (sportzorg) masseur.

zaterdag 14 maart

Geaccrediteerd door NGS met 2 punten!

Tijd: 11:35 tot 13:30 uur
Locatie: stand 33
Docent: Richard M. Danel (Arts en magnesiumexpert)
Opleider: Excellent Health
Klik hier om direct tickets te bestellen voor deze workshop.

Primair doel is om de deelnemers te leren wat magnesium doet en wat een tekort hiervan voor de gezondheid betekent. Ook wordt er geleerd wat hieraan te doen is en hoe we de opgedane kennis kunnen toepassen in de praktijk en op de clientèle kan worden overgedragen. Dr. Richard Danel zal in zijn lezing uitgebreid ingaan op het belang van magnesium voor ons lichaam en wat er gebeurt als we langdurig met tekorten rondlopen. Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op Facebook voor de ontwikkelingen en bezoek onze stand tijdens de beurs. Je vindt ons op standnummer 33 in hal 2 (pal naast de entree).