Helaas gaat de Massage en Complementairvakbeurs niet door in verband met de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19).

Het 10-jarig jublieumfeest van de beurs wordt verplaatst; Sooner (organisator van de beurs) probeert zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum te komen. ALLE ENTREEBEWIJZEN BLIJVEN GELDIG! Kijk voor actuele informatie op de website www.sooner.nl en uiteraard houden wij jou ook op de hoogte zodra er meer bekend wordt gemaakt over de nieuwe datum.

Wij zijn gisteren vol energie begonnen aan de opbouw van onze stand en wij hadden ons er erg op verheugd om jullie allen weer te ontmoeten en te begroeten. Wij zien de beurs als een jaarlijks reünie en het is voor ons een hele ‘happening’ waar wij maandenlang naar toe hebben geleefd. Wij begrijpen de teleurstelling daarom als geen ander, maar gezondheid en FIT zijn staat voor ons allen voorop.

Wij willen jullie wederom graag bedanken voor jullie steun in aanloop naar de beurs.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jullie klaar en zijn doorgaans telefonisch, per mail en via de verschillende social media kanalen bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Team FIT International B.V.