Onze 5 liter F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie in een nieuwe en handige Cheertainer®-verpakking. Een robuuste box met speciaal voorgevormde inlay die samen zorgen voor een ongeëvenaarde stevigheid en optimale uitschenking van onze olie.

De nieuwe verpakking voor F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie 5 liter is ontstaan uit de vraag naar een verbetering van de jerrycans die enkele jaren terug op de markt zijn gebracht gebracht. Jerrycans hebben het nadeel dat deze regelmatig olie ‘lekken’, een aparte pomp vereisen en bovendien staan ze niet bekend om hun mooie uitstraling. Daarom wordt de 5 liter F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie vanaf januari 2021 geleverd in een fraaie Cheertainer®. Beter voor het milieu, efficiënter te transporteren, met een hoogwaardig lekvrij tapkraantje en inclusief een trechtertje om nauwkeurig uit te kunnen schenken.

Een Box met een plastic inlay die als vierkant model wordt opgesloten in een vierkante box. Voordeel is dat er voor de inlay 80% minder plastic nodig is dan de conventionele jerrycan (dus milieuvriendelijker!). Voor de productie van deze boxen geldt 89% minder CO2 uitstoot. De boxen zijn voor transport eenvoudig en stabiel gestapeld en de boxen worden voorzien van een handig lekvrij tapkraantje.

Kortom, een weloverwogen toevoeging aan het F.I.T. assortiment! Wil jij meer weten over de nieuwe verpakking of heb je een specifieke vraag? Wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.