Online bestellen

Wilt u voor uw bedrijf (praktijk) prijsinformatie van onze producten of deze bestellen? Klik dan hier.
F.I.T. Sportbalsem 100ml
Tube met 100ml F.I.T. Sportbalsem voor herstel en preventie van sportblessures. De producten van F.I.T. sportbalsem zijn medische hulpmiddelen. Wanneer gebruikt u F.I.T. Sportbalsem? F.I.T. is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en kan worden toegepast bij: Sportblessures Preventie van blessures Snel herstel na sportinspanning Artitis Chronische pijn Pijn aan onderrug, heup en nek Gewrichtspijn, schouderpijn Spierpij..
€ 15,75
F.I.T. Sportbalsem 500ml
Alleen voor professioneel gebruik door fysiotherapeuten, masseurs en bij sportclubs. De producten van F.I.T. sportbalsem zijn medische hulpmiddelen. Wanneer gebruikt u F.I.T. Sportbalsem? F.I.T. is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en kan worden toegepast bij: Sportblessures Preventie van blessures Snel herstel na sportinspanning Artitis Chronische pijn Pijn aan onderrug, heup en nek Gewrichtspijn, schouderpijn Spi..
Alleen voor bedrijven
F.I.T. Professional Care massageolie 500ml
Alleen voor professioneel gebruik door fysiotherapeuten, masseurs en bij sportclubs. De producten van F.I.T. sportbalsem zijn medische hulpmiddelen. De F.I.T. Professional Care massageolie is afgestemd op professioneel gebruik door fysiotherapeuten, sportmasseurs en andere specialisten. Het product kenmerkt zich door een hoogwaardige samenstelling, op basis van effectieve en dermatologisch verantwoorde ingrediënten en is daardoor ook geschi..
Alleen voor bedrijven
F.I.T. Professional Care massageolie 5l
Het FIT professional care assortiment is afgestemd op de professionele gebruiker zoals sportmasseurs/verzorgers, fysiotherapeuten en medische specialisten en kenmerken zich door een hoogwaardige samenstelling, effectieve en dermatologisch verantwoorde producten. De F.I.T. Professional Care producten zijn samengesteld zodat een maximale prestatie kan worden geleverd op basis van milde en niet-irriterende ingrediënten.En zo natuurlijk mogelijk prod..
Alleen voor bedrijven
F.I.T. Sportbalsem Display
Alleen voor professioneel gebruik door fysiotherapeuten, masseurs en bij sportclubs De producten van F.I.T. sportbalsem zijn medische hulpmiddelen Wanneer gebruikt u F.I.T. Sportbalsem? F.I.T. is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en kan worden toegepast bij: Sportblessures Preventie van blessures Snel herstel na sportinspanning Artitis Chronische pijn Pijn aan onderrug, heup en nek Gewrichtspijn, schouderpijn Spier..
Alleen voor bedrijven