F.I.T. Sportbalsem is inmiddels al bijna 10 jaar op de markt en wordt gewaardeerd om de effectieve werking ter voorkoming en herstel van blessures. Tal van sporters en (oudere) mensen met spier- en of gewrichtsklachten zijn enthousiaste gebruikers. Wel kregen we met enige regelmaat de vraag of er een manier is om F.I.T. Sportbalsem aan te brengen met behoud van schone handen.

Met gepaste trots introduceren wij daarom een nieuw product dat hier de oplossing voor biedt: de F.I.T. Personal Applicator.

De F.I.T. Personal Applicator is een compacte 75ml-tube met een innovatieve applicatiefunctie die iedereen eenvoudig mee kan nemen in een hand- sporttas, jaszak of sportbelt. De F.I.T. Personal Applicator bevat de bekende F.I.T. Sportbalsem, maar onderscheidt zich door de unieke geïntegreerde applicatorkop met vijf metalen massagerollers. Hiermee biedt hij uitkomst voor de momenten waarop je behoefte hebt aan F.I.T. Sportbalsem, maar na het aanbrengen niet direct je handen kunt afspoelen.

Dat alles maakt de F.I.T. Personal Applicator tot jouw ‘PA’, eentje die je altijd met je meedraagt en zorgt voor een geweldig massage-effect; met behoud van schone handen.

Bekijk onze video animatie voor een duidelijk beeld over het gemak en de toepassing.

De gloednieuwe F.I.T. Personal Applicator is nu verkrijgbaar!

Interesse? Mail naar: [email protected] of bestel via onze webshop.