Een interview met Senna Heuer. Senna is sinds 2016 een hele actieve ambassadeur voor F.I.T. Sportbalsem.

 

Senna voetbalt sinds haar vierde levensjaar bij VV Ter Leede in Sassenheim en speelt nu met haar damesteam in de Hoofdklasse. Senna is zelf groot fan van de F.I.T. Sportbalsem. Ze heeft last van littekenweefsel bij haar hamstring. Door FIT Sportbalsem te gebruiken, blijven haar spieren soepel en is het met haar blessure beter vol te houden om te voetballen.

“Ik smeer F.I.T. sportbalsem altijd voor een training of wedstrijd op. Het is gewoon een ritueel geworden. Zonder balsem, geen voeltbal, zegt” Senna lachend. Voordat Senna ambassadeur werd voor F.I.T. was Senna al bekend met F.I.T. Sportbalsem. Op haar sportclub werd F.I.T. al gebruikt.

“Toen ik de oproep op Facebook zag om ambassadeur te worden, heb ik me meteen aangemeld”, vertelt Senna. ” Met veel plezier promoot ik F.I.T. op mijn voetbalvereniging of ook tijdens hardloopwedstrijden. Als ik aan een hardloopwedstrijd meedoe draag ik altijd mijn F.I.T. t-shirt. Ook geef ik flyers uit en de kleine proeftubes. Eén keer deed ik mee met de ladiesrun in Katwijk. Ik deelde voor de wedstrijd de proeftubes uit en binnen no time was ik omringd door dames die allemaal de F.I.T. sportbalsem wilde proberen. Het is een veelzijdige balsem die zowel preventief gebruikt kan worden als ook om sneller van je blessures af te komen.

“Zelfs mijn oma gebruikt de sportbalsem”, gaat Senna verder. “Zij heeft al een tijd een slijmbeurs ontsteking aan haar schouder en met F.I.T. blijven haar spieren lekker soepel”.

Senna kan de F.I.T. Sportbalsem aan iedereen aanbevelen, naast dat het heerlijk ruikt, werkt het ook prima.

Ook AMBASSADEUR worden van F.I.T. Sportbalsem? Stuur een mail naar [email protected] en je ontvangt van ons meer informatie.