Mijn naam is Sineke de Kuyper en FIT sportbalsem heb ik al 10 jaar in huis om te gebruiken in allerlei toepassingen.

Het meest gebruik ik het voor mijn zoon Nick die handbal speelt op hoog niveau en deze sport gaat er nogal hard aan toe. Ik gebruikte FIT al op het NK-jeugd in Amsterdam in 2009 om de jongens die een ijsbeentje kregen tijdens de wedstrijd weer op te knappen. Dit lukte erg goed en iedereen was erg te spreken over FIT.

Later heeft Nick veel blessures gekend en altijd ingesmeerd met deze balsem waardoor het herstel een stuk sneller verliep dan zonder FIT. Hij heeft ook een achillespees blessure gehad en daar hielp zelfs de sportbalsem niet voor en moest er een operatie gebeuren om dit op te lossen.

Voor mijn dochter vaak gebruikt bij het carpaal-tunnelsyndroom en dat gaf veel verlichting , mijn schoonzoon ingesmeerd na een spierscheuring en mijn man vaak zijn rug en schouder gedaan. Het blijkt dus een middel wat onmisbaar is in de sporttas maar ook in de huisapotheek is het een hele fijne aanvulling en belangrijk voor spierpijn , rugpijn en andere ongemakken.