Heb je regelmatig last van spierpijn of kramp en wil jij weten wat hét geheim achter soepele spieren en gewrichten is? Wij geven graag een aantal tips die soepele spieren en gewrichten bevorderen. De tips kunnen ervoor zorgen dat je spieren soepel worden en blijven en dat je gewrichten optimaal blijven functioneren.

TIP 1: BLIJF IN BEWEGING

Op nummer 1 natúúrlijk: bewegen. Altijd blijven bewegen! Ook al heb je last van spierpijn door een intensieve work-out, het beste is toch om te blijven bewegen. Waarom is dat eigenlijk?
Op de eerste plaats uiteraard omdat je door te bewegen  je fitter voelt, maar wanneer je last hebt van pijnlijke gewrichten dan kan beweging er voor zorgen dat de spieren rondom de gewrichten sterker worden.

TIP 2: NIET OVERBELASTEN

Het is dus uiterst belangrijk om in beweging te blijven, zodat je spieren rondom de gewrichten sterker worden. Let wel op, te zware belasting is natuurlijk niet goed! Een te zware belasting kan zorgen voor een ophoping van afvalstoffen in de spieren. Gelukkig is daar ook wat aan te doen, namelijk onze F.I.T. Sportbalsem.

TIP 3: F.I.T. Sportbalsem

F.I.T. Sportbalsem zorgt voor een betere doorbloeding en kun je daarom goed gebruiken om spieren en gewrichten soepel te houden. F.I.T. is een uniek product met een effectieve werking ter voorkoming van (sport)blessures en onaangename ervaringen zoals spierpijn, stramme spieren en kramp. Daarom adviseren wij altijd om F.I.T. Sportbalsem te masseren op spieren of spiergroepen, voorafgaand aan de sportinspanning. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, bovendien heeft F.I.T. bewezen dat bij toepassing op deze wijze het ontstaan van blessures ook sterk afneemt.

TIP 3: VERMIJD STRESS

Wist je dat stress ook slecht is voor je spieren en gewrichten? Dit komt doordat je bij stress je spieren continu aanspant. Op lange termijn kan dit zelfs effect hebben op je gewrichten.

 

Wil jij graag meer weten over onze producten en de werking er van? Ga naar fitsportbalsem.com/productinformatie/