Dennis (17 jaar) is een jonge strijder, hij bokst op het hoogste niveau van Nederland in de jeugdklasse. Dennis is huidig Nederlands Jeugd Kampioen Boksen en huidig Noord-Nederlands Kampioen. Hij is alert, sterk en snel.

Op 14 jarige leeftijd is Dennis fanatiek begonnen met boksen. Hij raakte geïnspireerd door zijn vader. Dennis is nu uitgegroeid tot een intelligente en strategische bokser. ‘’Ik train elke dag om het beste uit mezelf te halen’’. In aanloop naar een wedstrijd traint Dennis maar liefst 6x per week! Zijn leven bestaat dus voornamelijk uit school en sport. ‘’Ik wil zoveel als mogelijk conditie, kracht, snelheid en techniek trainen’’. Zijn motto is dan ook:

‘’Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt.’’

Als bokser is het verzorgen van je spieren uiterst belangrijk. Tijdens boksen ben je namelijk continu in beweging en niet alleen je bovenlijf is actief, maar ook je onderlijf wordt volop getraind. De sport draait om snelle bewegingen, de stand van het lichaam, voetenwerk, etc. Daarom moet je altijd fit zijn en alles geven!

‘’De ervaring en de spanning die deze sport met zich meebrengt; het is prachtig.’’

Dennis kreeg F.I.T. Sportbalsem een keer van iemand om het uit te proberen. Meteen was hij enthousiast! ‘’Ik heb het een keer gekregen van iemand en het werkte meteen! Mijn spieren voelde geweldig de dag erna. Het herstelt en versoepelt je spieren én het voorkomt blessures en spierpijn. F.I.T. voorziet in een snelle, direct merkbare bijdrage voor herstel van je spieren.  Ik kan het iedere sporter aanraden!’’

Wil je meer informatie over onze F.I.T. Sportbalsem? Of ben je op zoek naar productinformatie over F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie’ Klik hier voor meer informatie.