Wie zich regelmatig insmeert met F.I.T. Sportbalsem kan intensiever trainen en is minder blessuregevoelig. Na inspanning hebben veel mensen last van hun spieren en/of gewrichten. Vervelend, want je bent net zo goed bezig! Geef daarom je spieren de juiste, optimale verzorging vóóraf en na afloop van het sporten.

Waarom vooraf?
F.I.T. Sportbalsem als preventieve verzorging van de spieren zorgt niet alleen voor een betere belastbaarheid, maar biedt ook vele andere aantoonbare voordelen. Denk aan voorkoming van blessures en spierpijn, een ontspannende werking en een betere nachtrust.

Na het sporten hebben jouw spieren ook wel wat extra aandacht verdiend. Een goed herstel na het sporten is tenslotte uiterst belangrijk om spiermassa op te bouwen. (Lees: ‘’hoe bouw je spiermassa op?’’) Hoe het ideale herstelproces eruit ziet hangt natuurlijk af van welke sport je beoefent, de duur van de inspanning en de intensiteit. F.I.T. Sportbalsem en F.I.T. Professional care massageolie dragen bij aan het herstelproces, het stimuleert de doorbloeding en voorkomt daarbij onaangename ervaringen zoals spierpijn, stramme spieren, kramp e.d.

’80% van de lopers die na een training hun spieren verzorgen, hebben het gevoel minder vermoeide of pijnlijke spieren te hebben.’
Bron: Running.nl

Bovendien helpt een massage met F.I.T. Professional Care massageolie ook om jouw lichaam beter te leren kennen. Je voelt meteen pijnlijke, vermoeide en verzuurde plekken en het geeft vertrouwen in het herstel van jouw lichaam.

Ben jij nog niet overtuigd? Probeer ons product eens uit en laat ons weten wat je er van vindt.