Altijd fit met F.I.T. Sportbalsem

Ben jij een echte cardiofanaat, speel je graag met gewichten, of ben je op weg om dé ‘fitgirl’ van het jaar te worden? Fitness en krachttraining worden steeds populairder, ook voor vrouwen.

Wanneer je aan krachttraining doet, en dit goed doet, zal je regelmatig spierpijn en krampen kunnen ervaren. F.I.T. Sportbalsem herstelt de spieren snel en rekent voorgoed af met spierpijn.

Als je bepaalde spiergroepen gaat trainen, kun je ook voorafgaand aan de training de betreffende spiergroepen eerst even behandelen met de balsem, zodat je de doorbloeding optimaliseert en je minder last zult hebben van verzuring.

Wat zijn de meest voorkomende blessures bij fitness en krachttraining? En hoe kan je de blessure het beste behandelen? Veelvoorkomende problemen bij krachttraining zijn té zware gewichten of een verkeerde houding, waardoor blessures kunnen ontstaan. De gevolgen zijn altijd hetzelfde; pijnlijke lichaamsdelen, mogelijk soms tijdelijk uit de roulatie en herstel dat eigenlijk nooit snel genoeg gaat. F.I.T. Sportbalsem helpt door een versneld herstelproces. F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. De balsem bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen. Het heeft een unieke structuur, kleur en geur en je ‘voelt’ de effectieve werking direct op de huid. De sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt.

F.I.T. staat voor ‘Fast Injury Treatment’, oftewel, razendsnel herstel bij sportblessures. Een verwenmiddel voor je spieren. Ben jij nog niet bekend met F.I.T. Sportbalsem? Probeer het uit en oordeel zelf. Klik hier voor meer productinformatie.