Hardlopers voorkomen blessures met F.I.T. Sportbalsem

Een knieblessure na het hardlopen? Of na lange tijd weer begonnen met hardlopen en nu enorme last van spierpijn? F.I.T. Sportbalsem werkt niet alleen preventief én herstellend na inspanning, maar de balsem bevat ook bestanddelen die het herstel van sportblessures bevorderen. Geen wonder dat onze balsem zo populair is onder hardlopers! Wanneer je de warming-up keurig hebt gedaan, kan het wachten op ‘de start’ vanwege allerlei redenen nogal eens lang duren. Behandel dan je spieren nog even met F.I.T., uit zo’n handig mini tubetje van 10 ml, die je ook makkelijk kunt meenemen in je sportbelt!

F.I.T. is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote aantrekkingskracht tot de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken diverse gradaties van pijn. Deze twee eigenschappen van verhoogde doorbloeding en afbraak van afvalstoffen, geven snel na het opbrengen van F.I.T. Sportbalsem op het aangedane gebied al een verlichtend gevoel.

Mindful Run instructeur/loopcoach en trotse F.I.T. ambassadeur Floor Kengen neemt F.I.T. Sportbalsem altijd mee tijdens de loopsessies. ‘’Als iemand last krijgt tijdens of na de training dan haal ik altijd de “tover tube” uit mijn tas. De balsem werkt heel goed, zowel preventief als wanneer je een blessure hebt om deze sneller te herstellen. Bij de kou houdt het je lekker warm, in de zomer houdt het je lekker fris’’.

Lees hier meer gebruikerservaringen.