Altijd fit met F.I.T. Sportbalsem

Wil jij ook verbluffende resultaten behalen met jouw massages? De producten van FIT International BV worden door masseurs gebruikt in hun praktijk of werkomgeving en ook vaak door hen verkocht aan bezoekers van hun praktijk. De F.I.T. sportbalsem en de F.I.T. Professional Care stimulerende massageolie worden gebruikt als basis bij tal van massagebehandelingen. Niet alleen bij sportmassages, maar ook bij ontspanningsmassage en vele andere massagebehandelingen.

Veelal wordt de F.I.T. sportbalsem gebruikt als basis bij klachtbehandelingen. Mensen bezoeken een masseur voor preventieve en repressieve massagebehandelingen en/of hebben vaak een klacht over bepaalde beweegfuncties. Door werkdruk, stress, of andere oorzaken, hebben mensen behoefte aan een massage, of bij een blessure, spierklacht, of zelfs chronische aandoening is een massage aan te bevelen.

Bij klacht behandeling neemt de masseur een klein beetje F.I.T. sportbalsem in de handpalm en masseert daarmee het aangedane gebied. Na één tot twee minuten wordt de balsem volledig door de huid opgenomen, zonder dat er een residu achterblijft en de huid geheel ‘droog’ aanvoelt. De masseur merkt dit doordat de massage stroever gaat. Hierna kan de masseur in overleg met de klant besluiten om; óf de massage door te zetten met F.I.T. Professional Care massageolie, óf een MTC constructie (Medical Tape Constructie, met bijvoorbeeld kinesiologische tape) aan te leggen over de met balsem behandelde plek. De balsem heeft geen invloed op de hechting van de tape op de huid.

De toepassing van de balsem heeft vrijwel direct een merkbare invloed als effect bij de behandelde. Het geeft hen vaak, bij bijvoorbeeld blessure- of pijnbehandeling, een behaaglijk gevoel en daarom is F.I.T. in combinatie met manuele behandeling ideaal. De manier waarop masseurs FIT toepassen is divers, zoals bijvoorbeeld het mengen van de balsem met een massageolie, maar ook wordt de balsem vaak toegepast als afsluiting van een behandeling om de klant met een behaaglijk gevoel van de massagebank te laten stappen.

Ook goed om te weten: wij werken met natuurlijke ingrediënten. De producten van FIT International kenmerken zich door een hoogwaardige samenstelling op basis van effectieve en dermatologisch verantwoorde ingrediënten en is daardoor óók geschikt voor de gevoelige huid. Klik hier voor meer productinformatie.

Kortom, de balsem wordt door zowel de masseur als de klant als dé ideale toevoeging ervaren voor behandelingen. Er is toch niets prettiger dan tevreden klanten, toch?

Bekijk hieronder de video van het verslag van onze deelname aan de Massage Complementair vakbeurs in 2018.