Blijf fit, ook op hogere leeftijd!

Naarmate je ouder wordt vermindert de spiermassa en de spiervezels die je in staat stellen snel te reageren. Gemiddeld verliezen mensen zelfs zo’n 30% van hun spierkracht tussen hun 50e en 70e levensjaar. Achteruitgang van de spieren is uiteraard een natuurlijk proces, maar je kan er wel zelf voor zorgen dat je FIT blijft! Verzorg je spieren met F.I.T Sportbalsem en blijf in beweging.

Heb je steeds vaker last van pijnklachten? En heb je snel vermoeide spieren en/of spierpijn? Probeer F.I.T. Sportbalsem eens uit! F.I.T. Sportbalsem is een krachtige spierbalsem die zowel voor sporters, maar ook voor ouderen snel en effectief verlichting geeft bij spierpijn en/of andere spierklachten. Onze balsem is het meest effectieve product bij spierherstel.

Thuisgebruik
Soms doe je ‘werkzaamheden’ in of om het huis die je spieren niet ‘gewend’ zijn en vaak pas na 24 uur of later krijg je dan last van stramme spieren, stijfheid of zelfs spierpijn. Ook voor thuisgebruik is F.I.T. Sportbalsem uitermate geschikt. In vele huishoudens staat onze tovertube altijd binnen handbereik. De balsem kan ook worden toegepast bij chronische pijn, gewrichtspijn, ontstekingen, pijn aan de onderrug, heup en nek, etc.
F.I.T. is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding en afvalstoffen versneld afvoert.

Klik hier voor meer productinformatie.