F.I.T. Sportbalsem, voor de échte voetballer

Waar gevoetbald wordt, zijn helaas ook blessures. Voetbal is erg geliefd en blijft altijd één van de meeste populaire teamsporten in Nederland. Voetbal is een contactsport, met een verhoogd risico op blessures. In duels en acties kunnen spelers geblesseerd raken. Geen wonder dat F.I.T. Sportbalsem zo populair is onder voetballers!

Blessures kunnen je carrière maken of breken. Want wanneer je een blessurevrij lichaam hebt, kun je het uiterste van je lichaam vragen. De meeste voorkomende blessures bij het voetballen zijn enkelblessures, knie- en liesblessures. Ook blessures aan de hamstring komen vaak voor, of blessures door overbelasting en/of verrekking.

Aan de warming-up wordt veel aandacht besteed, maar na de tijd tussen warming-up en de daadwerkelijke start van de wedstrijd is vaak wel een kwartier. Het effect van de goede warming-up wordt daardoor (zeker bij kou) ernstig teniet gedaan. Daarom gebruiken veel voetballers de F.I.T. balsem als ze na de warming-up in de kleedkamer komen om de doorbloeding van de spieren optimaal te houden. Ook na de wedstrijd wordt de balsem vaak gebruikt om de spieractiviteit geleidelijk af te bouwen. F.I.T. draagt daardoor bij aan vermindering van spierklachten na een intensieve wedstrijd of training.

Wil je graag meer productinformatie of wil je exact weten waarvoor je F.I.T. kan gebruiken? Klik hier.