De hele rit FIT met F.I.T. Sportbalsem

Wielrennen is dan misschien een sport met relatief weinig risico’s op blessures, spierpijn is wel een grote boosdoener. Daarnaast kampen veel wielrenners en mountainbikers met knie- en soms liesklachten, of overbelasting van spieren. Of je nu een wielrenner, mountainbiker, BMX-er of fixie rijder bent, F.I.T. Sportbalsem is dé oplossing voor verschillende sportblessures en spierklachten.

‘’Een wielrenner nam elk jaar 3 tubes mee als hij de Tour de France ging fietsen!’’ – aldus Kees van der Laan van Sportmassage Heerenveen. De tovertube is al bij veel sporters in Nederland (en ver daarbuiten!) onmisbaar. F.I.T. Sportbalsem is namelijk zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen, de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen die kunnen zorgen voor verzuring, versneld afvoert. Ook wanneer wielrenners of mountainbikers ten val zijn gekomen, komt de tube F.I.T. al gauw tevoorschijn!

Eén van de ingrediënten heeft de unieke eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote aantrekkingskracht tot de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken diverse gradaties van pijn. Deze twee eigenschappen van verhoogde doorbloeding en afbraak van afvalstoffen, geven snel na het opbrengen van F.I.T. Sportbalsem op het aangedane gebied al een verlichtend gevoel.
Lees hier de gebruikerservaringen.