Ook voor zwemmers!

F.I.T. Sportbalsem is niet zo maar een balsem, het is een medisch bewezen hulpmiddel bij herstel en het voorkomen van blessures. F.I.T. is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Ook zwemmers en schoonspring(st)ers hebben profijt van onze balsem.

Zwemmen is voor iedereen, van jong tot oud. Het houdt je gezond en FIT en er is weinig kans op blessures. Zwemmen staat dan ook bekend als ‘’de ideale sport’’ door de lage belasting op het lichaam, maar ook hier zien wij helaas regelmatig blessures voorbij komen. Denk bijvoorbeeld aan de zwemmersschouder; een zeer pijnlijke en vaak langdurige blessure, die ook vaak terug blijft komen. Oorzaken van een zwemmersschouder kunnen zijn: overbelasting, een verkeerde zwemtechniek, etc. Om FIT te blijven biedt onze balsem uitkomst! Zowel voor recreatieve banenzwemmers, topsporters, waterpolo, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterbasketbal, reddingszwemmen, etc.

Sportosteopaat Jeroen van Duursen (www.sportosteopaat.nl) is al meer dan 20 jaar thuis in sport en gebruikt F.I.T Sportbalsem al jaren in zijn praktijk. ”De eerste goede resultaten heb ik bereikt tijdens mijn werk voor het Nederlands Schoonspringteam tijdens vele EK’s en WK’s. Schoonspringen is een loodzware sport door de vele trainingsuren en het van grote hoogte ondersteboven landen op het water. Hierdoor ontstaan er forse verhardingen in de spiergroepen van rug en nek. F.I.T. Sportbalsem maakt daarom altijd deel uit van de materialenkoffer die meegaat naar toernooien. Nu mijn werkomgeving meer is geshift naar voetbal en schoonspringen komt F.I.T. wéér erg goed van pas!”

Wil je graag meer informatie over onze producten? Klik hier.